Lisenssit

Lisenssien hankkiminen saattaa tuntua haastavalta prosessilta ja syö usein liikaa yrityksen omia resursseja, jos hankinnan haluaa toteuttaa tehokkaasti ja järkevästi. On tiedettävä, mitä lisenssejä jo ennestään omistaa, mitä ohjelmistoja on käytössä sekä minkälaiset lisenssien tarpeet ovat mahdollisesti tulevaisuudessa. Ulkoista lisenssien hankkiminen Netsecuren huoleksi, sillä me osaamme tarkastella tarpeitasi kokonaisuutena.

Meidän kauttamme saat käyttöösi:

  • Office 365 + MS lisenssit
  • F-Secure tietoturva
  • Adobe-tuoteperhe
  • Autocad-työkalut

Erityisesti Office 365-palvelussa lisensointi muuttuu usein ja voikin olla vaikeaa pysyä perässä siitä, minkälaisia päivityksiä tai lisensointeja vaaditaan missäkin tilanteessa. Me Netsecurella olemme aina viimeisimmän tietämyksen parissa ja autamme löytämään yrityksellesi oikean lisenssitason. Tämän lisäksi meillä on ajatasainen käsitys siitä, mitä lisenssejä asiakkaidemme laitteisiin on asennettu, jolloin voimme myös helposti hallinnoida tarpeettomien lisenssien olemassaoloa.

Meidän kauttamme saat lisenssit käyttöön ilman veloitusta omalta kortilta. Toimitamme lisenssiveloitukset muun laskutuksen ohella kuukausiveloituksena.

Ota meihin yhteyttä, niin laitetaan yhdessä laitteidenne lisenssit kuntoon!