Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalveluidemme avulla ennakoit palveluitasi uhkaavat haitat ja pystyt suojautumaan niiltä tehokkaasti. Apunasi on taitavat ammattilaisemme, jotka pystyvät ratkaisemaan vaativiakin tilanteita hyväksesi.

Meiltä saat laajat ja asianmukaiset tietoturvapalvelut tarpeidesi mukaan. Ammattitaitoiset asiantuntijamme selvittävät palveluidesi riskitason, jolloin pystymme määrittämään juuri sinun yrityksellesi sopivat tietoturvapalvelut.

Tarjoamamme tietoturvapalvelut:

  • Haavoittuvuuksienhallinta
  • Haittaohjelmatorjunta
  • Palvelunestohyökkäyksiltä suojautuminen
  • Tietoturvapalvelut jatkuvana palveluna
  • Tietoturvakoulutukset

Haavoittuvuuksienhallinta

Palvelumme avulla saat tietoosi, mitä palveluita yrityksen verkosta on auki julkiverkkoon ja saat varmuuden siitä, että näissä palveluissa ei ole haavoittuvuuksia, jotka voisivat päästä yrityksesi sisäverkkoon. Haavoittuvuuksienhallinnassa tarkistamme myös tietyin väliajoin, että verkkoon ei ole päässyt sinne kuulumattomia palveluita.
Palveluumme sisältyy lisäksi havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa.

Haittaohjelmatorjunta

Haittaohjelmatorjunnan avulla estät nimensä mukaisesti haittaohjelmien pääsyn järjestelmiisi.Palveluumme sisältyy lisäksi havaittujen haavoittuvuuksien analysointi ja läpikäynti yhdessä asiakkaan kanssa.

Palvelunestohyökkäyksiltä suojautuminen

Varmista palveluidesi saatavuus ja toiminta palvelunestohyökkäyksen uhatessa. Palvelumme  ajaa verkkosivujen liikenteen muualle palvelunestohyökkäyksen sattuessa, jotta itse palvelu saadaan takaisin toimintaan ja liiketoimintasi kannalta tärkeät toiminnot eivät esty toimimasta verkossa.

Tietoturvapalvelut palvelimille

Yrityksenne palvelimille on saatavilla toimintavarma ja helposti asennettava tietoturvaratkaisumme, joka vastaa palvelimen ylläpidosta ja valvonnsta ilman, että käytätte tietoturvasovelluksien päivittämiseen omaa aikaanne.

Palvelumme mukana saat ajankohtaiset virustorjuntasovelluksen versiopäivitykset, uhkakuvaukset ja virustietokannan päivityksen automaattisesti.